Over EZ Software

EZ Software is uw partner voor digitale ondersteuning van uw bedrijfsprocessen. 
We laten zien wat de huidige situatie is, hoe de gewenste situatie eruitziet en hoe jullie daar als organisatie ook écht komen.  

Voortdurend in beweging

ICT is continu in beweging. U kunt dus niet stilstaan. Om doelstellingen te behalen moet u slim werken. Wij helpen graag. We houden een spiegel voor en maken de huidige situatie volledig inzichtelijk. Hierdoor wordt het mogelijk om in te zien op welke vlakken veranderingen het meest effect hebben. 
EZ Software is uw partner voor digitale transformatie. 


Hoe eenvoudig wilt u het hebben?

Van elke bulk data maken we een logisch verhaal omdat we op zoek gaan naar de verbindende factor. Elke situatie, hoe ingewikkeld ook, brengen we terug naar de kern. De problematieken op het gebied van mens, informatie en techniek vatten we samen op een A0 plaat.


Holistische kijk

Hedendaagse ICT is vanzelfsprekend, maar ook enorm complex geworden. Hierdoor is niet alleen specifieke kennis nodig om het geheel te kunnen onderhouden en de organisatie te blijven ondersteunen, maar ook een holistische kijk op de organisatie, de afdeling en de toekomst. EZ Software heeft díe kijk. We kijken daardoor verder dan de vraag en komen tot de kern van elke ICT-uitdaging.


Onze ambitie

We hebben veel ervaring opgedaan in IT Governance en portfoliomanagement. Het is onze ambitie om dé partij te zijn die, los van IT Governance en portfoliomanagement, ook alles weet over publieke samenwerking.   

Wat klanten over ons zeggen

“Snelle denkers die de verbinding kunnen leggen.”

“CLS Inter heeft duiding gegeven aan de samenwerking en samenhang binnen onze organisatie.”

Team